PRAVNO OBVESTILO

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Zavedamo se, kako občutljive narave so osebni podatki naših obiskovalcev, zato jih bomo, v skladu z uredbo GDPR in ZVOP-2, skrbno varovali pred zlorabo in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam.

Upravljalec osebnih podatkov

Janja Žust
Hleviše 15
1373 Rovte
Slovenija

tel.: +386 41 663 092
email:

 

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih zbiramo bodo uporabljeni zgolj za komunikacijo med naročnikom in upravljalcem osebnih podatkov in bodo uporabljeni za namen za katerega so bili posredovani. V primeru poštnega posredovanja, bomo dostavni službi zaupali le potrebne podatke za dostavo naročenih izdelkov.

Kako pridobivamo osebne podatke?

  • preko spletnega obrazca za povpraševanje
  • preko naslova e-mail
  • preko telefonske komunikacije

Katere osebne podatke zbiramo?

  • Ime in priimek obiskovalca/naročnika
  • Naslov naročnika
  • Naslov elektronske pošte obiskovalca
  • Telefonsko številko obiskovalca/naročnika

 

POLITIKA PIŠKOTKOV

Piškotki so manjše datoteke, ki se namestijo v brskalnik uporabnika, ko ta obišče spletno stran. Ker spletno mesto sama po sebi nima spomina uporabljamo spletne piškotke, da spremljamo interakcijo med spletnimi mesti v različnem časovnem obdobju. Z namestitvijo piškotkov npr.: spremljamo obisk spletne strani, iskalne navade in trajanje obiska. Z analizo teh podatkov izboljšujemo uporabniško izkušnjo obiskovalcev. Piškotki ne zbirajo osebnih podatkov uporabnika in se hranijo le določeno obdobje, po katerem se samodejno izbrišejo z vašega brskalnika. 

Katere piškotke uporabljamo?

Uporabljamo izključno niz piškotkov Google analitike, ki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. 

 IME PIŠKOTKA

 NAMEN UPORABE

 ČAS AKTIVNOSTI

 DOMENA

 _ga

 statistika ogledov strani

 2 leti

 .gstatic.com

 _gat

 statistika ogledov strani 

 1 min

 .donkennel.com

 _gid

 statistika ogledov strani 

 24 h

 .donkennel.com

 

Upravljanje piškotkov

Piškotke lahko urejate in kadar koli tudi izbrišete v nastavitvah brskalnika. Sledite spodnjim povezavam za natančna navodila. 

Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer

Safari

Opera

V kolikor ste podali soglasje za uporabo piškotkov, se vam obvestilo ne bo ponovno prikazovalo naslednjih 60 dni obiska. Če pa soglasja niste podali, vas bo strežnik vsakokrat smatral kot novega obiskovalca in vas ponovno opozarjal, da sprejmete soglasje o uporabi piškotkov.